Søg efter produkter
Produkter
Apple tilbehør »
Mobil tilbehør »
Powerbanks
Opladere til bærbare »
Høretelefoner
Bluetooth udstyr
Højttalere
Spillekonsol tilbehør »
PC Udstyr
Kabler
R/C Legetøj-Tilbehør
Gadgets
Wallstickers »
Floorstickers
Restsalg
SEPTEMBER TILBUD - SPAR OP TIL 75% »
100% dansk webshop

Trustpilot TOP 10
Information
  • Om Superprice.dk
  • Om vores priser
  • Købsbetingelser
  •   Persondatapolitik  Reklamationsret  Forsendelse
  • E-mærket
  • Anmeldelser
  • Prisgaranti
  • Betaling via ViaBill
  • EAN-køb
  • Erhvervsaftale
  • Afhentning af varer
  • FAQ
  • Kontakt

    Købsbetingelser


     

    BESTILLING
    www.superprice.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

    Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.
    Priserne er dagspriser.

    Der tages forbehold for udsolgte varer og længere leveringstid i spidsbelastede perioder.

    Når du handler med www.superprice.dk indgås aftaler på følgende sprog:
    - Dansk

    Der er mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@superprice.dk


    BETALING

    www.superprice.dk kan der betales med:

    Dankort,
    eDankort,
    Visa,
    Visa-Electron,
    MasterCard,
    Maestro,
    American Express,
    Diners Club,
    og JCB.

    Bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

    Der tages ikke gebyr ved betaling på www.superprice.dk

    Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
    Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.superprice.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
    Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.superprice.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

    FRAGT
    Forsendelse koster altid kun 35,- uanset hvor meget du bestiller (til alle adresser i Danmark).

    Pakkerne sendes altid til nærmeste posthus/postbutik.

    Dog kan man godt vælge at få pakken sendt til privatadressen eller til en erhvervs adresse, mod et tillæg i prisen (dette kan ses ved bestilling).

    Der leveres til adresser i, foruden Danmark også til Grønland (momsfrit)og Færøerne (momsfrit).

    Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privatadresse, firmaadresse/arbejdsplads eller til nærmeste Posthus/postbutik.
    Forsendelsen sker med Post Nord. 
     

    Du vil altid modtage en e-mail, når varerne er afsendt fra lageret.

    Ved gratis forsendelse, sendes bestillingen til nærmeste posthus/postbutik.


    FORTRYDELSESRET
    DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET NÅR DU HANDLER PÅ WWW.SUPERPRICE.DK. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE.
    FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

    NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES SKAL DU SELV BETALE PORTOEN FOR AT SENDE VAREN RETUR.
    VAREN KAN SENDES TIL
     

    SUPERPRICE.DK
    TRYGGEVÆLDEVEJ 152
    2700 BRØNSHØJ


    DU KAN OGSÅ FORTRYDE VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN PÅ POSTHUSET, ELLER AFLEVERE DEN PERSONLIGT PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE MOD FORUDGÅENDE AFTALE.
    NÅR DU FORTRYDER DIT KØB TILBAGEBETALES KØBESUMMEN NATURLIGVIS TIL DIG. DETTE GØRES VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK KONTO, NÅR VI HAR FÅET VAREN RETUR OG KONTROLLERET AT DEN LEVER OP TIL REGLERNE FOR FORTRYDELSEN. DET ER DERFOR VIGTIGT AT VI FÅR OPLYST DIT REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER.
    DET ER IKKE ET KRAV, MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØRENDE INFORMATIONER FØLGER PAKKEN - EKSEMPELVIS KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE, REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER FOR BANKKONTO HVORTIL REFUSION KAN FOREGÅ, KOPI AF EVT. FORUDGÅENDE KORRESPONDANCE MV.

    BEMÆRK - VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

     

    Varens stand, når du sender den tilbage:

    Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

    Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

    For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

     

    Tilbagebetaling af købsbeløbet

    Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

    Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

    Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

     

    Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.



    UAFHENTET FORSENDELSE ELLER FEJL I ADRESSE
    Ved uafhentede pakker eller fejl i adressen, der resulterer i tilbage sendelse til os, gensendes KUN efter aftale og koster kr. 49,- pr. genforsendelse.
    Ved uafhentede pakker eller fejl i adressen, der resulterer i tilbage sendelse til os, modregner vi et gebyr på kr 49,- for de forsendelses- og administrationsomkostninger, forsendelsen har kostet os. Uafhentede pakker ligger 2 uger, hvorefter de annulleres og beløbet minus gebyr, tilbageføres til kunde.


    REKLAMATIONSRET
    Når du handler på www.superprice.dk har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
    Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
    Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
    Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.


    Superprice.dk
    Tryggevældevej 152
    2700 Brønshøj


    Når du returnerer varen, bedes du angive årsagen til returnering.

    Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
    Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
     

    Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Superprice.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


    DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
    For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
    - navn
    - adresse
    - telefonnummer
    - e-mail adresse
    - telefonnummer

    Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
    Personoplysningerne registreres hos superprice.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
    Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
    Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
    Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
    Oplysninger afgivet til www.superprice.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
     

    Som registreret hos superprice.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til superprice.dk via e-mail: info@superprice.dk

    Direktøren og de ansatte for Superprice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

    Den dataansvarlige på superprice.dk er Superprice.

     

    Cookies

    På superprice.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

    Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

     

    Webstatistik.

    Vi bruger en webstatistik på superprice.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

    Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere superprice.dk. 

     

    Fortsæt
    Ring eller skriv ved spørgsmål

    TrustPilot
    Altid dag til dag levering!

    Fragtpriser

    Besøg os på Facebook

    Superprice.dk | Tryggevældevej 152 | 2700 Brønshøj | CVR nummer: DK-33737300
    E-mailadresse: info@superprice.dk | Telefon: +45 70 239 239
    Trustpilot